Vi ved at veteran biler er et utrolig ømt punkt, derfor går vi yderst meget op i at behandle og pleje de ældre biler på bedst mulige måde. Du vil som kunde ikke overlade så sjælden en bil til hr. hvem-som-helst. Derfor skal der være fuld tillid til det udførte job.

Det er bl.a. derfor vi hellere end gerne køre hen til der hvor bilen står opbevaret, for at undgå at bilen skal køre mere end højest nødvendigt. Se herunder hvad vi kan hjælpe med.

Indvendig rengøring af veteranbiler

Ældre biler er lavet af noget helt andet materiale, end de nye moderne biler. Her er knap så meget plastic, og mere stof og betræk. Derfor er fremgangsmetoden også helt anderledes, for at sikre den mest korrekte fremgangsmetode.

Der bliver også sat den nødvendige tid af til at få rengjort bilen helt korrekt, så alt bliver behandlet med respekt.

Udvendig vask af veteranbiler

Din gamle fine bil, skal selvfølgelig stå flot, til de lækre ture i solskin og sommervejr. Derfor kræver det også en nensom hånd, for at vaske og pleje sådanne biler.

Også her bruger vi den nødvendige tid, for at sikre at alt bliver behandlet mest mulig rigtigt.

Polering og coating af veteranbiler

Lige såvel som nye biler, kan veteran biler også poleres og coates. Dog er metoden en noget anden end ved nye biler, og derfor bliver der også afsat den nødvendige tid til at sikre at arbejdet bliver gjort nensomt.

Lige som ved nye biler, så kan disse lakerede overflader også behandles med coating, for at beskytte lakken.

Hvad koster vask & rengøring af veteranbil?

Prisen for en rengøring, vask eller polering af en veteran bil, er meget individuelt. Det afhænger nemlig af bilens størrelse, samt tilstand.

Vi anbefaler altid at kontakte os, for at få så præcist et tilbud som muligt. Husk at du kan se vores generelle priser under "Priser"