Hvad er coating? Coating er en moderne form for voks, der blot holder længere, er mere modstandsdygtig, og samtidig giver en flot glans i lakken.

Coating er ikke kun en behandling vi kan påføre lakken. Faktisk kan det meste af bilen coates, inklusiv ruder og fælge. Så ønsker du at beskytte din investering, og samtidig spare tid på vedligeholdelsen, kan keramisk coating være den helt rigtige løsning til dig.

Vi tilbyder coating i Esbjerg, Varde og Bramming omegn. Så ønsker du at få din bil coatet, eller kunne du tænke dig at hører mere om det, er du altid velkommen til at kontakte os.

Få et uforpligtende tilbud

Coating af lakken

Coating af lakken giver dig som sagt en enorm slidstærk overflade, da produktet er kemisk fremstillet. Efter overfladen er hærdet op, efterlader det en hård og modstandsdygtig lag. der vil beskytte mod ridser og pletter.

Produktet designet til at være meget Ph modstandsdygtig. Det vil sige at syre eller baser har svært ved at nedbryde lakken. Tag eks. en fugleklat, den vil specielt i sæsonen med bær, være ekstra syreholdig, og kan ødelægge enhver lak. Men med en coating kan du udsætte processen, så der er tid til at reagere og få det vasket af.

Foruden den beskyttende effekt, får du også en meget hydrofobisk (vandafvisende) overflade, der forskyder alt vand meget nemmere.

Det giver dig den fordel at det er nemmere at tørre bilen, samtidig vil skidt ikke sætte sig så nemt, og “vaskes” derfor nemmere af med regnvand.

Generelt bliver din bilvask nemmere, og lakken lettere at vedligeholde.

Coating af fælge

Har du netop købt nye følge, eller valgt at få poleret dine gamle fælge, så anbefaler vi at få dem behandlet med keramisk coating.

Coating vil gøre at bremsestøvet har sværere ved at sætte sig fast, og du vil opleve at fælgen er utrolig nemt at rense. Faktisk vil du opleve at det oftest er tilstrækkeligt med en højtryksrenseren.

Coating af plastic

Er du træt af udvendig trim der falmer i solen, og som engang var flot sort lak, men nu er helt falmet? Så fortvivl ikke. Det er nemlig muligt at rense alt plastic trim, og efterfølgende coate det. Dette vil give optimal beskyttelse mod UV, og derved resultere i at farven holder i længere tid.

Plastic inde i bilen kan ligeledes også behandles, for at det er nemmere at vedligeholde.

Coating af læder

Lædersæder eller indtræk kan ligeledes coates, for at skidt ikke så nemt sætter sig i porerne på læderet. På den måde vil sædet se flot ud i længere tid og kræver færre rengøringer.

Coating af rude

Med coating af forruden, eller ruder generelt, så opnår du en meget vandafvisende overflade, hvor du stort set ikke får brug for vinduesviskere.

Kontakt os for et tilbud på coating

Ønsker du vores hjælp med coating i Esbjerg, Varde eller Bramming omegn? Så tøv ikke med at give os et kald på 69 17 17 47. Passer det dig bedre at skrive en besked er vi også tilgængelige via mail info@jysk-bilvask.dk eller gennem vores kontaktformular så giver vi et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at hører fra dig og hjælper dig med din opgave.