Her kan du se vores udvalg af de services, vi tilbyder. Det er alt lige fra vask, polering og coating tl indvendig rengøring og behandling. Det er vigtigt for os, at du her har muligheden for at blive kogere på, hvad vi kan. Vi skal kunne snakke samme sprog. Så det er kun i vores interesse, at du er klædt bedst muligt på til at vælge lige præcis det helt rigtige for dig. Vi har ingen interesse i at skulle sælge dig mere end det, du har behov for.

Vi går op i hver bil, som var det vores egen, og er derfor lige så omhyggelige omkring detaljerne. Vores mål er at få dig endnu gladere herfra, end du selv troede du ville blive. Vi vil faktisk gerne gå en smule længere, da vi har så stor passion for bilpleje.

Bilvask

En bilvask er ikke bare en tur i vaskhallen (ridsemaskinen som vi kalder den) og så mangler alle kroge og hjørner alligevel. For os er en bilvask lige så vigtig, som alt det andet vi tilbyder. En god vask tager tid, for at få bilen til at stå abolut pænest. Det er også en rigtig god idé jævnligt at vaske bilen for at holde lakken i tip top form. Vi bruger den mest skånsomme metode til at håndvaske din bil. Alt fra lak, kroge til dørfalser, fælge og endda motorrum. Vi benytter kun kvalitetsprodukter bl.a. demiraliseret vand.

Polering

Polering af bilens lak kræver et meget omhyggeligt arbejde. Både at forberede lakken til at blive poleret samt selve processen med at polere. Her kommer vores teknik og erfaring ind i spillet. For at få det bedste resultat bruger vi kun de bedste materialer og maskiner til formålet. På den måde opnås det flotteste resultat, som du kun kan elske. Forestil dig en sort bil hvor den i solen, ligner en værre omgang ridser, for så efter en polering at stå fuldstændig kniv skarp. SE det trækker blikke til.

Indvendig rengøring

En indvendig rengøring giver ro i sjælen. Det at sætte sig i en helt ren og flot kabine, gør enhver køretur til en fornøjelse. Her bruger vi de bedste og mest skånsomme midler på markedet kombineret med damp, hvis det er meget fastgroet snavs. Hvis der er spildt en sodavand, eller kaffe for den sags skyld, benytter vi dybdegående sæderens. Her kan stofsæder blive helt rene og velduftende igen. Ligeledes skal læder i kabinen også behandles jævnligt. Her renser vi med special læderrens, og giver efterfølgende en behandling med læderfedt for at bevare blødheden.

Virksomhed

Hvis du som virksomhed har en vognpark med personbiler, varevogne eller lastbiler, kræver disse køretøjer også en kærlig hånd. En kabine kan hurtigt blive beskidt og ikke indebydende, hvis den bliver brugt dag ud og dag ind. Hvem ønsker at troppe op ved en kunde med en møgbeskidt bil ?
Er du bilforhandler, og ønsker du en god og samvittighedfuld samarbejdspartner til klargøring af salgsbiler tilbyder vi en ordning, så du kan fokusere på din virksomhed.

Keramisk coating

Keramsik coating er den nye form for langtidsholdbar "voks". Ved manuel vask holder en alm. voks 3-6 måneder, hvor en god keramtisk coating kan holde 24-48 måneder. Udover den lange holdbarhed giver keramisk coating lakken en hårdere og mere modtandsdygtig overflade. Lakken bliver derfor mindre modtagelig overfor ridser, insekter, pollen, skidt eller lignende. Dermed bliver fremtidige manuelle vaske endnu nemmere, da du ikke behøver at skrubbe på lakken og dermed øge risikoen for skader. Vi anbefaler 2 lag for bedst mulig beskyttelse.

Keramisk coating giver en enorm glans og dybde i lakken. Hvis du ønsker endnu mere glans, kan en top coating tilføjes yderligere. Den gør overfladen endnu mere hydrofobisk.

Fælge

Fælge er en stor del af bilens identitet. Hvor et par flotte hjul kan gøre selv den kedeligste morfar racer til en bil, som gør enhver mand misundelig. Derfor er det også vigtigt at holde dine fælge rene.

Med en dybdegående fælgrens bruger vi kun PH neutrale materialer til behandligen. For yderligere dybde og shine kan larkerede fælge poleres op på samme måde som bilens lak. Så står de super flotte og dybe i farven. Vi vil altid anbefale at coate fælgene efter en polering. Ja du læste rigtigt - fælge kan faktisk også coates. Det gør at de holder sig flotte længere, og er meget nemmere at vedligeholde.

Textil og læderrens

Textilrens er alfa for at få selv de mest beskidte stofsæder til at se flotte ud igen. Med den korrekte fremgangsmåde, og de rigtige materialer, bliver forvandligen helt fortryllende. Korrekt sæbe, børster, en tæpperenser og masser af knofedt, er svaret på rene sæder. 

Hvis du har lædersæder, skal du ikke lade dig snyde af blanke skinnende sæder. De er faktisk fyldt med skidt og kropsfedt. Et godt behandlet lædersæde er nemlig mat. Her hjælper vi også med at opnå pæne og rene sæder igen. For at opnå bedre beskyttelse og længere holdbarhed påfører vi efter rens imprægnering på stofsæderne og læderfedt på lædersæderne.

Udlejning

Vi udlejer enkelte maskiner, så du ikke selv skal til at invistere mange penge i udstyr.

Er uheldet ude og har du brug for at rense stofmøbler kan vi f.eks. være behjælpelige med udlejning af tæpperenser og salg af renseprodukter.

Oveni købet får du vores gode rådgivning med helt gratis.

Kontakt os for at høre, hvad du har mulighed for at leje og hvilke produkter, vi sælger.