Har du en bil hvor sæderne ser herrens ud, så er der råd for det.

Med en tur igennem maskinen, får det sæderne til at se hele rene og nye ud igen.

Dette gælder både stof og lædersæder.

Se herunder, hvad vi kan tilbyde.

Rens af stofsæder

En rens af stofsæder kan gøre en verden til forskel. Slidte og meget beskidte sæder, kan stå helt flotte og rene igen, ligesom dengang de var nye.

Du bliver overrasket over hvor meget skidt der er i et stofsæde, selvom det ikke altid er så synligt.

Vi bruger en professionel tæpperenser, der sikre at vi kommer helt til bunds i sæderne. Samtidig bruger vi de mest effektive produkter på markedet, for at sørge for den mest skånsomme rens.

Husk at tilvælge imprægnering af sæderne efter en rens, det gør at de ikke bliver så modtagelige overfor skidt og snavs, som før.

Rens af lædersæder

Ser sine lædesæder skindene ud ?  så er det fordi de er fyldt med skidt og snavs, alt lige fra fedt til døde hudceller.  Det er det der lukker porene i læderet, og som gør at det ser beskidt ud.

Derfor anbefaler vi en jævnlig rens af sæderne, så man sikre at sæderne er i den bedste tilstand, samt bedst muligt beskyttet.

Husk altid at få læder conditioner påført efter en rens, ellers bliver læderet blot mættet af skidt hurtigt igen.

En conditioner sørger for at fylde læderet med de rigtige midler, der sikre at skidt ikke sætter sig så nemt, og sæderne holder sig matte længere

Hvad koster sæderens? 

Prisen for at få sæderne rengjort afhænger af om det er læder eller textil. Yderligere om du ønsker efterfølgende pleje, eller ej.

Vi anbefaler altid at kontakte os, for at få så præcist et tilbud som muligt. Husk at du kan se vores generelle priser under "Priser"