Hos Jysk Bilvask & Pleje tilbyder vi rengøring af bil i Esbjerg, Varde og Bramming omegn. Vi ved alle hvor meget det betyder at holde bilen ren indvendig. Det med at sætte sig ind i en helt ren kabine, og bare nyde køreturen. Der er ikke meget der stikker det, og samtidig er det noget alle passagerer sætter stor pris på.

Du sidder i kabinen HVER gang du er ude at køre, så hvorfor ikke gøre noget godt for dig selv, så du kan nyde turen endnu mere? Med en ren kabine vil det altid være en fryd at køre i din bil.

Professionel rengøring af bil indvendig

Indvendig rengøring af bil er en længere proces, hvor grundig støvsugning, vask af paneler og overflader, vinyl makeup samt pudse ruder, er en del af de ting vi når igennem.

Vi sørger for at komme ind i alle hjørner og kroge af bilen, for at levere det bedst mulige resultat.

Vi har forvandlet triste og snavsede familiebiler til nærmest nye og salgsklare, som forlod de fabrikken i går.

Med grundig støvsugning sikre vi at får så meget skidt ud som muligt, da stoftæpper gemmer på rigtig meget skidt. Rens af paneler og overflader har også en meget visuel en effekt, da beskidte overflader er yderst synlige.

Vinyl makeup gør at dine plastikdele fremstår flottere, og med UV beskyttelse vil du opleve at farverne falmer langsommere.

Til sidst bliver ruderne pudset indvendigt, så det sikre dig det bedste udsyn. Specielt forruden, som oftest er forsømt, er der ekstra opmærksomhed på.

Rengøring af hundehår

Har du hundehår i bilen? Så fortvivl ej! Hos Jysk Bilvask & Pleje har vi stor erfaring indenfor fjernelse af dyrehår. Vi har udviklet særlige metoder til effektiv, men skånsom fjernelse af de genstridige hår - så du igen kan nyde en ren kabine.

Dette er et tillægsgebyr.

Se vores priser

Rengøring af ekstra beskidt bil

Er din bil ekstra beskidt, så sørger vi selvfølgelig for at få den til at stå så godt som overhovedet muligt. Vi har haft familiebiler og firmavogne igennem til forvandling og leveret fantastiske resultater for vores kunder.

Dette er et tillægsgebyr.

Se vores priser

Bilvask hjemme hos dig

Som en del af vores service inden for bilpleje og bilvask, tilbyder vi også grundig rengøring og bilvask hjemme hos dig. Vi kører i Esbjerg, Varde og Bramming omegn og hjælper kunder med bilvask og bilpleje, så du kan få renset bilen både udvendigt og indvendigt uden bøvl og besvær.

Hvad koster indvendig rengøring af bil?

Prisen på indvendig rengøring af bil er meget individuelt. Det afhænger nemlig af hvor beskidt bilen er, samt størrelse og tilstand.

Du kan altid se vores generelle priser under “Priser” men vi anbefaler at du giver os et kald for en konkret pris og et muligt tilbud. Du kan få fat på os gennem tlf. 69 17 17 47, e-mail info@jysk-bilvask.dk og vores kontaktformular.

Vi ser frem til at hører fra dig.