Polering af bilens lak kræver et meget omhyggeligt arbejde. Både at forberede lakken til at blive poleret samt selve processen med at polere. Her kommer vores teknik og erfaring ind i spillet. For at få det bedste resultat bruger vi kun de bedste materialer og maskiner til formålet.

Står ridserne på din bil klart frem i solen, så vil en grundig polering fikse problemet med det samme og få bilen til at stå fuldstændig knivskarp.

Hos Jysk Bilvask & Pleje har vi i længere tid hjulpet kunder i Esbjerg, Varde og Bramming omegn med polering og mange andre former for bilpleje.

Professionel polering

For at kunne levere polering af høj kvalitet, kræver det at man ved hvad man laver. Alle kan polere, men resultatet er vidt forskelligt, og derfor er polering ikke så simpelt som det lyder.

For at du som kunde kan føle dig tryg ved at overlade din bil til os, gør vi alt hvad vi kan for at være opdateret på de nyeste produkter. Vi gør alt hvad vi kan for at holde fingeren på pulsen og udvikle os konstant.

Med jævnlig uddannelse og konstante opdateringer, bestræber vi os på at kunne sikre at vores kunder de bedste resultater og den bedste service.

Ydermere er vi i konstant dialog med vores leverandør, om de produkter der er på markedet, og hvordan vi kan optimere og sikre det bedste kvalitet. På den måde kan du som kunde altid trygt overlade din bil i vores kyndige hænder.

Behandling af lakken efter polering

Efter en polering kan det være en god investering, at du får behandlet din bil med en ny lakering. Poleringen kan nemlig fjerne et vigtigt beskyttende lag fra lakken. Dette vil gøre bilen mere udsat og forøge chancen for pletter og ridser.

Hos Jysk Bilvask & Pleje kan vi naturligvis også hjælpe dig med dette. Læs mere i vores afsnit om coating.

Læs mere om coating

Hvad koster polering?

Prisen for at få poleret en bil, er meget individuel. Det afhænger nemlig af bilens størrelse, samt lakkens tilstand.

Vi anbefaler altid at kontakte os, for at få så præcist et tilbud som muligt. Husk at du kan se vores generelle priser under "Priser”.

Du kan altid få fat på os gennem vores tlf. 69 17 17 47. Alternativt kan du også skrive til os på mail info@jysk-bilvask.dk eller gennem vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et tilbud.