Bilvask hjemme ved dig i Varde, Esbjerg og Bramming

Hos Jysk Bilvask & Pleje tilbyder vi også udekørende service, så du kan få rengjort din bil - hvor og hvornår du vil. Vi kører i Esbjerg, Varde og Bramming omegn og tilbyder både rengøring af bilens udvendige og indvendige.

Vores passion er rengøring og bilpleje. Så trænger din bil til en grundig rengøring kan du trygt overlade arbejdet til os. Vi tager os godt af bilen og efterlader altid et tilfredsstillende resultat.

Kontakt os og hør mere

Indvendig rengøring af din bil

Når vi udfører indvendig rengøring af din bil begynder vi processen ved at fjerne affald og skidt under sæder, gulvmåtter og dashboard. Efterfølgende går vi grundig til værks og sørger for at komme ind i alle hjørner og kroge. Vi påbegynder rensning af paneler og overflader og anvender vinyl makeup på plastikdelene for at de fremstår flottere, og med UV beskyttelse vil farverne falme mindre.

Udvendig rengøring af din bil

En udvendig rengøring af bilen inkludere en grundig vask af alle overflader, hjul, ruder og fælge. Har din bil brug for en polering kan vi også hjælpe med det.

Efter poleringen kan vi også tilbyde at coate din bil så den ikke bare får en flot glans til lakken, men også er optimalt beskyttet mod ridser.

Professionel pleje og bilvask hjemme ved dig

Jysk Bilvask & Pleje ligger inde med de bedste løsninger inden for rengøring og pleje af din bil. Du kan derfor altid regne med et exceptionelt resultat.

Vores passion er at levere en god service for vores kunder. Af den grund kører vi gerne rundt til vores kunder for at mindske besværet så meget som muligt for jer. Første, anden og tredje prioritet er god service, høj kvalitet, og flotte resultater.

Få et tilbud på pleje og bilvask ved dig

Jysk Bilvask & Pleje kører i områderne nær Esbjerg, Varde og Bramming omegn, så bor, arbejder, eller opholder du dig i dette område og vil gøre brug af vores udekørende service, er du velkommen til at kontakte os på telefonnummer 69 17 17 47

Vi står altid klar til at give dig et godt tilbud på klargøring af din bil, så kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Du kan også kontakte os på mail info@jysk-bilvask.dk eller via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi ser frem til at hjælpe dig med din bil.