Kvalitet du kan stole på

Polering


Polering af bilens lak kræver et meget omhyggeligt arbejde. Både at forberede lakken til at blive poleret samt selve processen med at polere. Her kommer vores teknik og erfaring ind i spillet. For at få det bedste resultat bruger vi kun de bedste materialer og maskiner til formålet. På den måde opnås det flotteste resultat, som du kun kan elske. Forestil dig en sort bil hvor den i solen, ligner en værre omgang ridser, for så efter en polering at stå fuldstændig kniv skarp. SE det trækker blikke til..

Polering


For at kunne levere kvalitetspolering, kræver det at man ved hvad man laver. Alle kan polere, men resultatet er vidt forskelligt, og derfor er en polering ikke bare en polering.


For at du som kunde kan føle dig tryg ved at overlade din bil til os, gør vi alt hvad vi kan for at være opdateret på de nyeste produkter, samt konstant udvikle os.


Vi bestræber os på at uddanne os jævnligt, for at kunne sikre at vores metoder er de mest rigtige, og ikke mindst de bedste der findes.


Yderligere er vi i konstant dialog med vores leverandør, om de produkter der er på markedet, og hvordan vi kan optimere og sikre det bedste kvalitet.


Det gør at du som kunde kun behøver at kigge et sted hen, nemlig her ved Jysk Bilvask & Pleje.


Behandling af lakken


Husk at få behandlet lakken efter en polering.

Det kan vi også hjælpe med. se vores afsnit om coating.

Hvad koster det ? 


Prisen for at få poleret en bil, er meget individuelt. Det afhænger nemlig af bilens størrelse, samt tilstand.

Vi anbefaler altid at kontakte os, for at få så præcist et tilbud som muligt. Husk at du kan se vores generelle priser under "Priser"